13:00

Referat: ÖT Smygehuk FF - Köpingebro IF

Då var höstpremiären avklarad. Borta match mot ÖT Smygehuk

Resultat: 0-11

Målvakt för dagen var Felicia hon hade inte så mycket att göra. Men det hettade till vid några tillfällen där hon någon gång gjorde det onödigt spännande. I andra halvlek sköt hon ner en motståndare som jobbar hårt på en boll men Felicia är först på den och bollen satt mitt i planetet på en grön/vit spelare.

Av någon anledning när vi möter lag som dagens motståndare har vi väldigt svårt att få hål på dem. Alltså inget undantag idag. Det skjuts från alla möjliga vinklar men bollen vill inte in i buren. Hade våra tigrar satt alla sina chanser hade de haft en massiv ledning efter 5 minuter.

Vi fick vänta några minuter till sen kommer vår misil från backlinjen och gör 0-1.
0-2 är åter från Misilen och denna gången på en hörna som Sofia tog hand om.

Hanna som varit knäskadad en längre tid fick gästspela lite idag, hon hinner bara in på plan och från ett uppspel från Misilen fram till cassandra som passar Hanna kan hon säkert göra 0-3. Hanna hade bud på flera mål men hon fick nöja sig med ett mål idag.

Robina tar ett skott utifrån likt ett flipperspel tar bollen i stolpen för att sen ta i andra stolpen och in i nätet...tjusigt!!

Nästa mål får våran ordinarie målvakt Nellie näta, och innan halvlek fick då äntligen Cassandra in ett mål mot detta lag.

Paus: Vi säger till töserna att ta det lite lugnare och ha inte så bråttom med att skjuta på mål, det blir lätt att alla vill göra mål. Och vi säger det ännu en gång vi vill se skönspel, den fotbollen som vi tränar på. Inte falla in i motståndarnas spel.

Andra halvlek så slår vi av på takten lite och plötsligt blir motståndarna tuffare och lite fulare, det var många sparka hit och dit på våra tigrar. Nellie blir bryskt krokad mitt på plan och hon hade inte ens bollen!!

Misilen fortsätter med sina anfall och riktigt + i kanten att hon fintar. De tre nästkommande målen är hennes.

Sofia jobbar bra idag på kanten, löper rätt och får iväg många avslut. 0-10 gör Sofia på en perfekt slagen hörna utav Nellie, Sofia löper helt rätt och kan snyggt placera bollen i buren.

Emma hade det jobbigt med andningen idag, hon fick pågrund utav detta mindre speltid då hon inte riktigt orkade.

Louise som inte var nöjd med sig själv efter första halvlek, ledsen och besviken som hon var på sig själv. Men efter att tröstat och prata om at ta det lugnt och inte tänka så mycket går Louise in och gör en mycket bra andra halvlek. Louise hade flera bra avslut på mål. Snart sitter dom oxå där dom ska Louise.

Moa fortsätter bra som back och i andra halvlek vågar hon även gå på egna avslut.
Cassandra som åter blir besviken på sig själv då hon missar målen, inget att bry sig säger vi alla andra. Det viktigaste är att man spelar bra och det gjorde Cassandra idag som ofta fintar och gör det bra.

Sista målet gör Nellie efter att Misilen skjutit i stolpen två gånger.